Sklenené rezance s tofu a zeleninou
Suroviny:
1 údené tofu
1 balenie sklenených rezancov
veľká hrsť špenátu
1 cibuľa
2 strúčiky cesnaku
1 PL kari pasty
2 PL olivového oleja
400g mrazenej zeleniny - čínska zmes
sezam na ozdobenie
Postup:
Sklenené rezance si pripravíme podľa návodu na obale. Na olivovom oleji si najprv dozlatista opečieme nadrobno nakrájanú cibuľku a na plátky nakrájaný cesnak. Potom pridáme kari pastu a následne zmes čínskej zeleniny. Keď je zelenina mäkká, pridáme špenát a na malé kúsky nakrájané tofu :) Keď sa špenát scvrkne, pridáme uvarené sklené cestoviny a spolu premiešame. Poprípade ešte dochutíme, ale kari pasta je dosť slaná aj ochucujúca, tak u nás väčšinou už netreba dochutiť.
Potom už len na tanieri podávame ozdobené sezamovými semiačkami :)
Komentáre
Zverejnenie komentára